dijous, 3 de maig del 2012

Sisena Setmana



On desenvoluparem el nostre pla de millora?
El nostre pla de millora és la sala de la llum. El centre ha triat aquest i ens ha demanat que creem la sala de la llum, un nou espai d’aprenentatge que està sorgint a les escoles. L’objectiu principal que ens han exposat des de l’escoleta es crear nous espais d’aprenentatges i noves maneres d’experimentació ja que la sala de la llum proporciona una altra manera de veure el món, donant la possibilitat de manipular materials que normalment no s’utilitzen de la mateixa manera al exterior.

Així doncs, la meva companya i jo hem començat aquest repte des de 0, ja que ens han ofert un bany no gaire ample, amb llum que s’encén de manera automàtica i amb poc material i poca teoria a la que poder recórrer. Però, nosaltres estam molt entusiasmades i hem començat a demanar material, hem planificat les sessions i pensat en els objectius que volem treballar. De fet, hem anomenat la sala “Un món per somiar” ja que pensem que és una nova oportunitat per a que cada infant creï el seu món, que inventin, que somiïn amb un altre món, un món diferent.

De moment estam preparant un petit PowerPoint per mostrar-vos com va el nostre projecte, que només és una petita pinzellada. Més endavant, quan el projecte sigui una realitat, també ho reflectiré encantada al bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada